Alexander Wang Marion

Nå blir det lenge til mitt neste veskekjøp, men jeg tenkte uansett at jeg kunne vise dere denne fine fra Alexander Wang. Siden i sommer har jeg vært ganske forelsket i Marion-modellen og vurderte lenge å kjøpe den i sort skinn med rosegulldetaljer på, men denne er jo nesten enda finere! Så spesiell med det skinnet også liker jeg at den er tofarget. Helt nydelig <3 Vesken fås kjøpt på Shopbop HER.

Hvordan har helgen deres vært? Her har det vært ganske rolig – litt jobbing på fredag og ellers har jeg vært hjemme og lest til eksamen (skal ikke skryte på meg at jeg har lest SÅ mye, men). Jeg har min første eksamen på tirsdag og jeg er unormalt rolig.. og det stresser meg selvfølgelig, haha. Så nå skal jeg klikke meg ut av Bloglovin, Etsy, Shopbop og alt annet jeg ikke burde drive med og repetere regnskapsposteringer i stedet. Høres ikke det spennende ut? Jeg trøster meg med at det kun er en måned til julaften i dag. Elsker julen – det er så koselig! Men nå må jeg tilbake til bøkene. Ha en fin søndag videre <3