Vero Moda 2Vero Moda tror jeg er en butikk de fleste har kjennskap til? Deres mål er å tilby klær til motebevisste jenter som gjerne vil se bra ut uten å måtte betale en formue for det, noe som passer mange utrolig bra, spesielt for de av oss som er studenter. Den siste tiden synes jeg Vero Moda bare har utviklet seg til å bli bedre og bedre, og nå har de også begynte å selge to nye merker – Y.A.S og Noisy May. Y.A.S het tidligere Vero Moda Very, som fokuserer på en mer sofistikert og urban stil, mens Noisy May er et nytt jeansbasert merke som fokuserer mer på jeans, gode stikkeplagg og lignende. Jeg har sjekket ut begge merkene og jeg likte Y.A.S utrolig godt. Fine kjoler, tøffe jakker og kanskje litt mer pyntet enn plaggene fra Noisy May, men også her var det mange fine plagg som kan brukes både til hverdags og fest, dog litt mer avslappet. Over her kan dere se noen av plaggene jeg likte spesielt godt fra nettbutikken deres akkurat nå <3 Nettbutikken finner dere her.

Tidligere synes jeg mange av plaggene fra Vero Moda var veldig safe, men i det siste virker det som de har jobbet hardt for å ta sin plass på markedet ved å fokusere enda mer på snitt og spennende design, samtidig som de beholder de lave prisene. Utrolig gøy å se! I takt med sitt nye image, om jeg kan si det, har Vero Moda også startet sin egen blogg hvor man kan følge med på trender og tendenser i motebildet, få tips til hvordan å sette sammen looks og se bilder av de nyeste kolleksjonenen fra både Vero Moda, Y.A.S og Noisy May. Dere kan sjekke ut bloggen ved å trykke HER eller på bildet øverst i innlegget.

Noe dere likte? Handler dere ofte på Vero Moda? :)

/Annonse