antrekk307Siden jeg har vært så dårlig på antrekksbilder i det siste så slenger jeg med dette fra i fjor vinter. Snø og alt!

Hei og hopp! Det er ikke så mye liv i denne jenta i dag, men. Jeg startet dagen min med en firetimers matteeksamen så jeg føler meg ganske død. Vet ikke hva det er med meg, men dette skjedde etter forrige eksamen også. Da jeg kom hjem følte jeg meg så utrolig dårlig, frøs og var i ordentlig dårlig form. Det er vel kanskje et tegn på at jeg ga alt på eksamen, haha. Men jeg kom jo ikke innom for å snakke om eksamen! Jeg ville nemlig tipse dere om en konkurranse Freya har akkurat nå :)

Freya er et undertøysmerke som tilbyr pene undertøysett til kvinner, uansett størrelse :) De har et ganske stort utvalg og størrelsene går fra B-cup helt til K, så Freya har noe for enhver! Akkurat nå holder de en konkurranse hvor vinneren faktisk stikker av med hele fem undertøysett. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å laste opp et bilde på Instagram av noe som gjør deg glad, og tagge det med hashtaggen #mymomentfreya. Alle bidragene kan ses her. Desember er en måned med mange festligheter, og for meg er det i alle fall viktig å føle meg fin ikke bare i klærne, men også under. Jeg føler meg alltid litt ekstra pyntet hvis jeg har på et fint undertøysett, selv om ingen andre enn jeg vet det hihi. Derfor finner jeg alltid frem et fint undertøysett hvis jeg for eksempel skal på fest, julebord, eller noe annet som krever at man pynter seg litt ekstra. Flere som har det sånn? :) Derfor passer denne konkurransen perfekt, spør du meg! Vinneren trekkes 13. desember. Håper dere har lyst til å delta!