20131224-134616.jpg God jul, alle sammen! Beklager virkelig fraværet i det siste, men jeg har stort sett vært på jobb eller stresset rundt for å gjøre ferdig gaver osv til jul. Nå er alle gavene pakket inn, bilen er vasket (takk pappa!), antrekket er ca. klart, og jeg sitter og koser meg med Reisen til Julestjernen på tv + julestrømpe. Har allerede fått to kjempefine gaver på morgenen så jeg er spent på hva annet som ligger under treet. Noe av det hyggeligste jeg vet er å gi bort gaver så jeg gleder meg veldig til det også! Tenkte å ta med kameraet i kveld (vi feirer jul hos mormor og bestefar i år) så det kommer nok noen bilder på bloggen i morgen. Jeg fikk faktisk levert en pakke fra Nelly i dag også, og selv om jeg har kjøpt det selv ble det nesten som en ekstra julegave :)

Ville bare ønske de fine leserne mine en god jul <3 Håper dere får en kjempefin julefeiring!