Tror dere ikke jeg glemte kameraet på julaften likevel? Jeg tenkte på det SÅ mange ganger, men likevel glemte jeg det helt da vi skulle dra. Er det ikke typisk? Vi hadde i alle fall en veldig hyggelig kveld med mye god mat, altfor mye kaker og godis, og utrolig mye gaver. Synes det blir flere og flere gaver under treet for hvert år jeg! Jeg ble såå fornøyd med alt sammen, og det virket i alle fall som de jeg ga gaver til også var fornøyde, så julaften var vellykket :) Vi har vært i familieselskap både i går og i dag, og om et par timer skal jeg på jobb, så nå må jeg sove litt hvis jeg har tenkt til å fungere der. Heldigvis skal jeg bare dit i kveld og i morgen kveld før jeg skal ta meg litt fri. Her har det nemlig vært fullt kjør helt siden siste eksamen, så nå trenger jeg noen dager pause. Håper jeg rekker å få tatt litt bilder av julegavene i morgen, så vi snakkes igjen da! :)