Nå har jeg prøvd i evigheter å få tatt gode bilder av julegavene jeg fikk, men det nytter ikke når det er mørkt fra halv fire. Derfor satt jeg enkelt og greit sammen en collage i stedet, så håper dere synes det er greit :) Utrolig kjedelig at det skal være så vanskelig å få tatt bilder til bloggen, men sånn er det.

Mine julegaver 2013

1. Glassbolle til KitchenAid-maskinen min 2. Glasskåler fra Rosendahl 3. Shorts fra Bikbok 4. Hardanger ‘Nina’ bestikk 5. Kähler Omaggio vase (30 cm) 6. Serveringsfat, middagstallerken og dessertskål fra Wedgwood Vera Wang Lace servise 7. L’Oréal Volume Million Lashes glitter top coat.

I år fikk jeg veldig mange ting jeg trenger når jeg skal flytte ut, i tillegg til at jeg har begynt å spare på et servise jeg liker så utrolig godt, nemlig Vera Wang Lace Platinum-serviset fra Wedgwood. Og vasen da – den er jo så kul! Nei, jeg kunne ikke blitt mer fornøyd jeg :) I år ville jeg heller ønske meg sånne ting enn f.eks klær for det kjøper jeg meg selv uansett. Jeg har jo veldig lyst til å flytte for meg selv om ikke så altfor lenge så disse tingene kommer godt med når den tid kommer :)

Hva fikk dere til jul? <3