Nå er det faktisk en stund siden jeg har handlet nye klær. Ikke engang i London! Da kjøpte jeg kun en shorts, og det var det. Jeg TRENGER jo egentlig ikke noe spesielt så jeg prøver å unngå det, men da jeg var innom salget hos Støy i romjulen klarte jeg ikke å la være. Det siste året or so har jeg begynt å legge litt mer penger i klær jeg kjøper. Jeg vil heller kjøpe én fin ting enn ti ting jeg kanskje blir lei om en stund. Opp til en viss prisgrense selvfølgelig. For meg er det veldig annerledes å betale noen tusen for en veske jeg vet at vil vare i mange, mange år enn et plagg. Det har jeg rett og slett ikke samvittighet til. Men nok om det – jeg vil jo vise dere hva jeg kjøpte!

innkjøp291 innkjøp292 innkjøp293I høst har jeg stort sett bodd i enten flanellskjorte eller collegegensere, spesielt på skolen. Det blir ganske kaldt på forelesning så en god genser + skjerf er viktig. Disse genserne fra McQ har jeg kikket på flere ganger, men det har liksom blitt med tanken fordi jeg synes de var litt for dyre. Når jeg kunne handle de på 30% avslag, derimot, var saken en helt annen! Shoppingbudsjettet mitt er brukt opp for en god stund fremover, men disse vil nok bli mye brukt så de jeg velger å tro at de var verdt pengene :) Det var veldig vanskelig å ta bilde av den svarte genseren, men den er altså helt svart bortsett fra det trykket dere ser på det nederste bildet.

Hva synes dere? Har dere handlet noe fint på salg? :)