Jeg har jo allerede nevnt for dere at jeg har fått skikkelig hekta på interiør det siste året. Mulig jeg henger litt etter, for jeg har alltid tenkt på Trendsales som et sted å kjøpe/selge klær, men her er det mulig å gjøre noen skikkelige interiørkupp også! Under her har jeg plukket ut noen av mine favoritter – håper dere liker dem :) Trykk på linkene under bildet for å komme til produktene.

Trendsales 41. Pute fra House Doctor 2. Krukke fra Kähler 3. Vase fra House Doctor 4. Oppbevaringsbokser fra HAY 5. Lykt fra Tom Dixon 6. Medium vase fra Kähler

Mye fint, ikke sant? Det er også mange som selger ting brukt og veldig mye ser helt nytt ut fremdeles, så hvis man leter litt kan man være heldig å gjøre et skikkelig kupp her! Bare vær obs på at frakten kan være litt dyr siden mye blir sendt fra Danmark. Selv har jeg fått helt hekta på Kähler. Dere så kanskje at jeg fikk en vase fra Kähler til jul? Jeg har så lyst til å kjøpe meg de krukkene også, synes de er så fine! Åh, som jeg lengter etter å flytte for meg selv, men etter møtet mitt med banken i går ser det ut til at det blir langt frem i tid. Det er virkelig ikke billig å bo alene, det skal være sikkert :)

Fortell gjerne hva dere synes om tingene jeg plukket ut!