antrekk415Skjorte Gina Tricot shorts Zara klokke Michael Kors

Husker dere hun her? haha :) Jeg tror ikke jeg har postet et antrekksbilde, eller bilde av meg selv i det hele tatt, siden i sommer! Sa noen dårlig blogger? Det skal jeg prøve å forandre på!

Dagen i dag har stort sett bare bestått av skole – kjedelig, men sant. En kort forelesning på skolen fra 12-14, før jeg satt meg ned for å se en videoforelesning til en time jeg gikk glipp av i går + jobbe med en innlevering til neste uke. Dette semesteret har jeg driftsregnskap og budsjettering, og jeg går helt i surr! Men forhåpentligvis går alt i orden innen tirsdag :) Da er innleveringsfristen, så det må det bare.

Innimellom skolearbeidet har jeg slappet av med en episode av Ravenswood. Noen som ser på det? Jeg begynte vel egentlig bare å se på det fordi jeg følger med på Pretty Little Liars, men det er ganske spennende :) Nå når det er så grått og trist ute blir det på en måte ukens høydepunkt når det kommer ut en ny episode av de to seriene. Jeg begynner å bli veldig lei av vinteren nå, merker jeg. Kan ikke sola dukke opp snart?

Har dere noen favorittserier? :)