GivenchyPictures: Barneys.com

Åh, Givenchy altså! Akkurat nå er jeg ganske fornøyd med veskesamlingen min, men selvfølgelig er det alltid en veske eller to jeg ikke får ut av hodet. Det er sjeldent jeg finner et merke der jeg liker SÅ mange av veskemodellene, men det er noe med veskene fra Givenchy. Jeg tror favoritten min må være Lucrezia. Hvilken liker dere best? Skulle gjerne hatt den øverst til høyre, men jeg hadde ikke hatt noe i mot den i aubergine heller <3 Bare synd at den er så forferdelig dyr.. Jeg synes på en måte at jeg gikk over grensen min da jeg kjøpte PS11, så jeg tviler på at det blir en Lucrezia på meg, men det er da lov å se, ikke sant? Jeg ble også veldig glad da jeg så fargene; mørk blå, aubergine og sort – nøytrale farger som likevel gjør mye ut av seg, og det liker vi! Jeg måtte også ta med bilde av en veske i fargen bright blue fordi den minner meg sånn om min blå Balenciaga. SÅ fin, ikke sant?