For en stund tilbake var jeg så heldig å få tilbud om et samarbeid med Eveden/Freya Lingerie, og på mandag mottok jeg de to første undertøyssettene jeg skal teste. Freya er et undertøysmerke som har størrelser fra B-cup og helt opp til K-cup, i tillegg til veldig mange fine design. Ofte er det jo slik at de største størrelsene kommer kun i veldig basic farger som svart, hvitt og beige, men det har altså Freya gjort noe med! Settene jeg valgte heter Deco Charm (det grå) og Deco Nude.

freya1 freya2Jeg ble invitert til et møte i januar for å høre mer om merket og de forskjellige modellene, og for å velge meg ut sett, men det er ikke alltid like enkelt å stille opp på events i Oslo, så jeg var nødt til å velge meg ut sett via nettsiden deres :) Heldigvis gikk det fint. Deco Charm-settet falt jeg for med en gang og det er minst like fint i virkeligheten! Noe jeg mangler i undertøysskuffen er en hudfarget stroppløs bh, og jeg synes det er så vanskelig å finne noen som sitter godt og ser fra ut under klærne, så jeg gleder meg til å prøve Deco Nude bh-en ordentlig også. Dessverre valgte jeg litt feil størrelse i trusene så de var for store, men bh-ene sitter i alle fall som et skudd! :)

Hva synes dere? Nettsiden til Freya finner dere forresten her :)

/Sponset