I det siste har jeg vært på utkikk etter nye renseprodukter. Jeg har egentlig alltid vært heldig med huden og aldri hatt spesielt mye kviser, men den siste tiden har jeg slitt med uren hud som ikke blir noe bedre. Utrolig frustrerende! Derfor har brukte jeg søndagen til å lete rundt i forskjellige nettbutikker for å finne gode produkter. Etter å ha prøvd flere ulike billige produkter har jeg bestemt meg for å legge litt mer penger i det. Veldig sure penger der og da, men krysser fingrene for at de gir bedre resultater i lengden. Jeg har derfor klikket hjem noen produkter fra Ole Henriksen jeg lenge har hatt lyst til å prøve, så gleder meg veldig til å prøve dem!

FleurDeSanteNoe annet jeg sliter veldig med på vinteren er tørr hud. Jeg har ganske sensitiv hud som reagerer veldig på temperatursvingninger, så om vinteren sliter jeg spesielt med tørre hender og føtter. Dette blir også verre når jeg er på jobb siden jeg jobber med bakevarer med mel på osv. og det hele tiden veksler mellom veldig høye temperaturer og ganske kaldt. Disse produktene skal hjelpe mot akkurat det, og inneholder blant annet fuktighetsgivende sheasmør, mykgjørende macadamiaolje og beskyttende E-vitamin (i håndkremen), noe som høres veldig bra ut. Prisen på produktene er heller ikke ille – mellom 59,- og 149,-. Disse fant jeg på nettbutikken Fleur de Santé, men siden jeg ikke har så mye erfaring med denne siden så tenkte jeg å først høre med dere om noen av dere har det? Eller evt. har prøvd disse produktene? :)