Hei dere! Nå er jeg tilbake i Norge igjen. Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått med dere at jeg har vært på ferie i to uker. Ei venninne og jeg har vært på Kreta og jeg har kost meg så masse. Dette semesteret startet ganske tungt for min del, men jeg kom meg igjennom det med gode karakterer likevel, så jeg følte at jeg fortjente denne ferieturen :) To uker med soling, bading, god mat og avslapning – perfekt! Dere kan se noen bilder på Instagram; @karolineantonsen1.

Føler at jeg sier dette hele tiden, men jeg har (igjen) vært dårlig til å oppdatere her. Det er evigheter siden jeg har postet innkjøp, så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå. Har ikke handlet så veldig mye de siste månedene, men litt har det jo blitt :) Fortell gjerne i kommentarfeltet hva dere likte best!

innkjøp298 innkjøp300 innkjøp295 innkjøp296 innkjøp303Alt fra Zara. Playsuit og mintfarget blazer kjøpt på Kreta, resten kjøpt i Spania :)

innkjøp301 innkjøp304Shorts og genser fra BikBok. Genseren var et kupp – 99 kroner på salget :)

innkjøp307 innkjøp306 innkjøp302Ringer og armbånd kjøpt på Kreta

innkjøp305 innkjøp297Skjørt og playsuit fra Gina Tricot. Elsker mønsteret!

Så, hva synes dere? :)