innkjøp310Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på skoshopping i dag. Jeg fant ikke det jeg egentlig var på utkikk etter, men disse to parene fikk bli med hjem i stedet for. Jeg har lenge ønsket meg et par slip-ons og disse fra Chicas var perfekte! Det er så typisk meg å kjøpe svarte sko, men nå har jeg endelig et lysere par som ikke er hvite Converse. Brukte de en kort tur ut tidligere i dag og jeg fikk litt gnagsår, men håper det går seg til fort. Føttene mine tåler virkelig ingen ting. Det andre paret skulle jeg egentlig ikke ha, men så prøvde jeg dem.. som tøfler, helt seriøst. SÅ myke. Jeg måtte bare.

Begge parene er kjøpt på DNA og begge er nå på salg – hurra! De beige var satt ned fra 599 til 399, og de brune var satt ned fra 699 til 499, hvis noen skulle lure på det :)

innkjøp309 innkjøp308