antrekk416Jakke IRO jeans Zara sko DNA veske Mulberry klokke Michael Kors

antrekk419 antrekk418 antrekk417 antrekk421 antrekk420Denne fantastike IRO-jakken fikk bli med meg hjem fra byen i går. Jeg har kikket på denne både på Nelly og på Høyer, men Nelly hadde ikke størrelsen min og, helt ærlig, den var litt for dyr på fullpris. I går var jeg derimot så heldig at jeg fant den på salget hos Lykke her i Fredrikstad og da måtte jeg bare kjøpe den. Elsker fargene, og at den passer til så mye!

IRO sine plagg er vanligvis for dyre for mitt studentbudsjett, men når sommersalget starter har man ofte muligheten til å kjøpe flere av disse tingene på halv pris. Selv elsker jeg IRO sine jakker så det er en ting jeg alltid ser etter på salg. Faktisk har jeg klikket hjem ei jakke til som jeg aldri trodde at kunne bli min, men jeg var så heldig å finne den på salg også. Dere skal selvfølgelig få se bilder når jeg får den. Det lønner seg å være tålmodig hvis man er på utkikk etter noe spesielt altså :) Og i tillegg synes jeg det er gøy å eie noe som er verdt det dobbelte, eller til og med tredobbelte, og fremdeles vite at jeg ikke har sprengt budsjettet. Okei, nå babler jeg.

I dag føler jeg meg elendig. Jeg har følt meg småsyk i flere dager med halsbetennelse, men siden jeg følte meg litt bedre i går så dro jeg på jentekveld. Merker nå at det var en dårlig idé. Håper jeg føler meg litt bedre i morgen sånn at jeg kan dra på jobb. Blir veldig rastløs av det her.