interiør1Tenk den dagen jeg har min egen leilighet. Jeg kommer til å bruke en evighet på å innrede ferdig. Nå er det et år siden vi flyttet inn i den nye leiligheten og jeg er fremdeles ikke ferdig med å innrede rommet mitt. Jeg mangler fremdeles et bedre nattbord for eksempel. Hvem skulle tro at det var så vanskelig? Anyway, for en ukes tid siden kjøpte jeg noe jeg har ønsket meg helt siden vi flyttet inn, nemlig happy lights! Er de ikke fine? Jeg kjøpte lenken med 20 lys på og nå henger den i hjørnet borte ved sengen. Jeg synes det ble så fint! Enda en ting jeg kan krysse av «Ting jeg skal kjøpe til min fremtidige leilighet»-listen min, haha :) Jeg kjøpte min på Presangen i Fredrikstad, men regner med at de finnes i de fleste Designforevig-butikkene. Hvis noen skulle lure så kostet den 349,-.

Sist uke bestilte jeg også en annen ting jeg har ønsket meg en stund. Jeg elsker Kählerproduktene og har allerede den stripete vasen deres i sort/hvitt i to forskjellige størrelser, men da jeg så bilder av den nye jubileumsvasen deres visste jeg at jeg måtte kjøpe den også. Den produseres kun i år og har GULLSTRIPER. Hvor stilig er ikke det? Veldig synd at jeg bor på ett rom akkurat nå og ikke har plass til dem. Denne vasen måtte man forhåndsbestille, så leveres den i august. Jeg gleder meg sånn fordi jeg synes den er så kul!

Kahler vase

Hva synes dere forresten om slike innlegg? Synes dere det er gøy med litt interiørinnlegg av og til? :)