Hei og hopp! Litt sen oppdatering i dag. Tok noen antrekksbilder i går før jeg dro på jobb, men jeg rakk ikke å legge dem ut så det tenkte jeg å gjøre i dag :) Har dere hatt en fin helg hittil? Jeg har tilbrakt dagen på stranden, faktisk. Været har vært helt fantastisk så dagen i dag har bestått av soling og bading. Herlig! Tror ikke jeg var der i mer enn 2,5 time, men jeg rakk likevel å bli skikkelig rød. Akkurat der vi satt blåste det en litt kald vind så da merket jeg ikke at jeg begynte å bli brent; det merket jeg fort da jeg kom hjem, for å si det sånn. Au! MEN over til antrekksbildene.

antrekk428Topp H&M shorts BikBok sandaler Birkenstock smykke Bjørg 

antrekk426 antrekk431 antrekk427 antrekk429Det var så utrolig sterk sol da vi tok bildene så jeg myser på nesten alle sammen, men heldigvis var det noen brukbare innimellom.

Ha en fin helg videre! <3