Hverdagsvesker1. Proenza Schouler 2. Mackage 3. Balenciaga 4. Mulberry 5. Proenza Schouler 6. Givenchy 7. Saint Laurent 8. Givenchy (adlinks)

Noe jeg mangler i veskesamlingen min er den perfekte svarte hverdagsvesken. Noe av det viktigste for meg i en hverdagsveske er at den skal romme det mest nødvendige uten å være for stor, den skal være enkel å åpne/lukke, ikke veie for mye og den skal helst ha en lang stropp. Som noen av dere kanskje fikk med dere solgte jeg min Proenza Schouler PS11 fordi jeg ikke var 100% fornøyd med den versjonen jeg kjøpte. Planen var å kjøpe en ny med en gang, men det har bare blitt utsatt. Over her har jeg plukket ut noen hverdagsvesker som jeg liker veldig godt :)

Givenchy Antigona prøvde jeg i Gøteborg i helgen, og jeg falt pladask! Medium var helt klart den fineste størrelsen, spør du meg, men synd at den er litt for stor som en hverdagsveske for min smak (og for dyr). Den dagen jeg tjener masse penger, skal den bli min. For det kommer selvfølgelig til å skje, haha. Ellers liker jeg veldig godt Proenza Schouler PS1 minien, Givenchy Obsedia og Mackage-vesken. Sistnevnte er også et mye billigere alternativ, så det kan være at jeg velger den. Time will tell :) Det blir nok ingen veske på meg med det første, fordi jeg sparer, men det er uansett greit å holde utkikk etter den riktige vesken synes jeg. En gang veskenerd, alltid veskenerd, haha.

Hvilke liker dere best? Hva slags veske bruker dere oftest?