Wishlist 91. 3.1 Philip Lim 2. Alexander Wang 3. Alexander Wang 4. Zara 5. Acne

Det føles så rart, men i morgen starter skolen igjen for min del. Tenk det – mitt andre år på øk.ad! Jeg krysser fingrenen for at det går like bra som første året. Siden høsten er like rundt hjørnet så har jeg kikket litt på høstnyhetene i nettbutikkene. Blazeren er jeg så heldig å få i morgen. Mamma og pappa har vært i Spania og har kjøpt den med hjem til meg. Zara er jo så mye billigere der nede! Og jeg har SÅ lyst på disse skoparene. Dette har virkelig vært et skoår for meg. Vanligvis kjøper jeg ikke så ofte sko og ender ofte opp med å bruke Converse nesten hver dag til hverdags, men let’s face it – Converse passer ikke i alle situasjoner, hvor mye jeg enn liker å tro det, haha.

Jeg har aldri fått kjøpt Acne Pistols fordi jeg synes de er litt dyre pluss at jeg kjøpte et par hos Bianco for noen år siden som ligner, men disse er jo foret. Det passer perfekt nå på høsten når det blir litt kaldere ute :) Jeg er vanligvis ganske imot å bruke flere tusen på sko fordi jeg er redd for at de skal bli ødelagt. Vesker? Ja, for de er det enklere å passe på. Sko blir slitt etter bruk, enten du vil det eller ikke. Men hvem vet? Kanskje det dukker opp et nytt par i garderoben om ikke så lenge.

Noe dere likte? :)