antrekk440
T-skjorte og skjørt
Gina Tricot skjerf Acne sko Bianco vest IRO veske Alexander Wang armbånd Mulberry

antrekk438 antrekk437 antrekk435 antrekk441

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg. Så mange kommentarer a gitt! Det var veldig veldig stas <3

Jeg har vært syk hele uken, og er det fremdeles, så derfor har ikke del to med sparetips blitt skrevet ennå. I tillegg har jeg så mye skole dette semesteret at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal rekke alt. Jeg tar nemlig 40 studiepoeng dette semesteret i stedet for 30 som er det «vanlige», så da har jeg litt mer skolearbeid enn jeg er vant til, men det går seg vel til etterhvert. Håper jeg i alle fall, for de siste to ukene har jeg vært litt stresset. Men innlegget kommer altså! Forhåpentligvis i løpet av noen få dager.

Til tross for at formen ikke er helt på topp så ordnet jeg meg og dro en tur til byen på ettermiddagen. Denne fine vesten fra IRO fikk bli med meg hjem. Hva synes dere? Jeg så også en annen helt fantastisk IRO-jakke som jeg sikkert aldri får ut av hodet igjen.. Åh, perfekt. Høstens ønskeliste blir bare lenger og lenger, haha. What to do?

Ønsker dere en fin helg videre <3