Hva er ditt absolutte favorittkjøp noensinne?
Bilen min! Når det gjelder klær og tilbehør må jeg nok si en militærjakke jeg fant på salg på Bikbok for seks år siden og PS11. Jeg solgte jo min fordi jeg ikke kjøpte riktig skinn, men jeg savner den veldig.

antrekk115

Hva er den verste trenden du vet om?
Oj, dette var vanskelig. Nå de siste årene.. kanskje flatforms? Spesielt høye Converse. Er ikke så veldig glad i det. Jeg prøver å være ganske åpen når det gjelder trender rett og slett fordi jeg ofte bruker litt tid på å venne meg til trender. Kan begynne med å mislike dem, men brått så står nettopp det på ønskelisten, så derfor prøver jeg å ikke være negativ til nye trender. Er ikke så fan av at chokersmykker er tilbake heller egentlig.

Hvis du kunne tilbrakt enda en sommer i NYC, hva ville du gjort og hva ville du brukt penger på?
Først og fremst ville jeg reist på en annen årstid, gjerne høsten. Og da ville jeg tatt med en av mine beste venninner, bodd på hotell i stedet for leilighet, testet flere restauranter i stedet for å spise ”hjemme”, dratt på konserter og show, og vært litt mer utadvendt for å bli kjent med litt flere. Også ville jeg kanskje tatt et kurs eller noe sånt, f.eks. sykurs som Cathrine gjorde. Det virket gøy :)

Er det et antrekk du ser tilbake på, og tenker “herregud, hvordan kunne jeg gått med det”? I så fall, kan du vise bilde? Alltid morsomt å se!
Haha, ja. Eller, det skjer ofte med noen plagg. Jeg kan bruke et plagg mye, så plutselig kan jeg tenke «Hva i alle dager tenkte jeg på?» fordi jeg ikke synes jeg kler det. Et eksempel er vintage Levi’s shorts. Det er heeelt feil til min fasong, men jeg brukte det likevel i evigheter fordi jeg gjerne ville kle det. Jeg er misfornøyd med flere av antrekkene jeg brukte mens jeg var i New York også. Sommer 2012 var en dårlig antrekksperiode. Her er noen eksempler:

antrekk188

antrekk68  antrekk229a

Hvilket plagg er du mest fornøyd med i garderoben, og er det et plagg du aldri kunne klart deg uten?
Jeg har flere favoritter, men akkurat nå er jeg helt avhengig av Acne Raya cardiganen min. Den blir nok veldig mye brukt fremover også. Jeg liker også veldig godt IRO-skinnjakken min, selv om jeg ikke har brukt den så mye. Plagg jeg ikke kunne klart meg uten? Joggebukse. I know, men jeg må være ærlig.

Hva er ditt neste store kjøp?
Leilighet! Neida, det blir dessverre en stund til. Jeg har ikke planlagt noe akkurat nå, men ønskelisten er ganske lang. Proenza Schouler PS11 eller Alexander Wang Rockie i svart med rosegull hardware kanskje? Jeg har også veldig lyst på en vinterjakke fra IRO.

IRO Cidji 5

Hvis du kunne reist et sted, hvor ville du dratt?
Jeg har veldig lyst til å reise til Bahamas og bo på Atlantis! Det er så mange steder jeg har lyst til å reise til. Australia, Italia, Mexico.. Ja, mange steder. Også lengter jeg alltid tilbake favorittbyene mine i USA – Miami, New York og LA.

Går det fint å bruke Mulberry Brynmore vesken som skoleveske?
Ja, det går helt fint :) Selv synes jeg det ble for tungt hvis jeg for eksempel måtte ha med både Mac, lader, bøker og alt mulig, men jeg sliter litt med stiv nakke og skuldre så derfor byttet jeg til sekk. Men for all del, hvis du tåler å bære litt tungt, eller ikke har med deg så mye så er den helt perfekt!

Hvilken veske står øverst på ønskelisten om dagen?
1. Proenza Schouler PS11
2. Alexander Wang Rockie
3. Givenchy Antigona
4. Givenchy Obsedia

Disse ønsker jeg meg akkurat nå, men mest PS11 :)

Favorittplagg nå på høsten?
En god cardigan, boots og Acne-skjerfene mine. Jeg er ikke alltid så flink til lag på lag, så jeg bruker mye collegegensere også, spesielt på skolen. Elsker de to jeg har fra McQ.

innkjøp291

Hvor tenker du å bosette deg nå i første omgang?
Det kommer an på hvor jeg får jobb, men jeg er veldig innstilt på å bo her i Fredrikstad, så regner med at det blir her :)