På dager som dette hvor det er så grått og trist ute og hvor jeg har en haug med skolearbeid som skal gjøres, synes jeg det er deilig å ta en liten pause og bare koble litt ut. Akkurat nå tenker jeg mye på London-turen jeg skal på med noen venninner om ikke så lenge, så jeg planlegger hele tiden småting til det, leser blogger, ser en episode av en serie jeg liker eller slapper av med et blad.

bladkongen1

Med årene har jeg blitt dårligere og dårligere til å kjøpe blader, rett og slett fordi jeg ikke tenker så mye på å kjøpe det, men det er jo så hyggelig når man først gjør det! Spesielt når man kan krype opp i sofaen med tøfler og pledd og drømme seg litt bort. Å abonnere på blader er en super løsning på problemet – da får man jo bladet rett i postkassen i stedet! Hvor herlig er det ikke å få en samling med inspirasjon ned i postkassen hver uke/måned? I tillegg er det gjerne litt billigere og man får bladene før de er ute i butikken. Win win! På Bladkongen.no finner dere mange gode tilbud på abonnementer, og flere av de har veldig gode åpningstilbud også. Under her har jeg plukket ut noen av mine favoritter.

Bladkongen

Et abonnement kan jo være en perfekt gave å gi også :) Et lite tips nå som farsdagen nærmer seg (og jul da selvfølgelig). Selv synes jeg for eksempel at det er vanskelig å finne gave til besteforeldrene mine, så hva med å gi et abonnement på et blad de liker å lese? Dere kan trykke HER for å komme til Bladkongen.

Abonnerer dere på noe? Hvilke er deres favorittblader?