Og der var man tilbake! De to siste ukene har jeg vært så opptatt med tre store innleveringer på skolen og alle tre skulle leveres ca. samtidig så det har tatt opp mye av tiden min. Men anyway, det jeg skulle fortelle;

Som noen av dere kanskje fikk med dere da jeg svarte på spørsmålsrunden så reiser jeg snart til London igjen. Det har på en måte blitt en tradisjon å reise dit før juletider for å handle julegaver og bare kose oss, og for min del blir det tredje turen på fire år på denne tiden av året. I tillegg synes jeg det er hyggelig å ha noe å glede seg til gjennom semesteret :) Denne gangen reiser jeg med Annette som vanlig (haha, vi har liksom blitt faste reisepartnere) og to andre venninner av oss. Vi bestilte fly og hotell for ca. en måned siden og denne gangen skal vi bo på Grange Langham Court hotel som ligger ca. 400 meter fra Oxford Street. Noen som har bodd der tidligere?

hotell2

I og med at et av målene med turen er å få handlet litt julegaver betyr det at jeg begynner å tenke på julen og julegaver i typ september/oktober, noe som fører til at flere seg på meg som om jeg er gal, men hva skal jeg si? Jeg liker å planlegge, haha. Men jeg må si jeg ble lei meg da jeg fant ut at julelysene ikke blir satt opp før uken etter vi har vært der.. Menmen, vi skal nok få det fint uansett. Vi reiser 1. november og skal hjem igjen på kvelden den 3. så det blir en kort tur, men jeg gleder meg så mye! Vi har også bestilt bord på Hakkasan på søndag så det er jeg veldig spent på. Har jo lest så mye bra om dem :)