I dag startet jeg dagen med pressevisning hos Bestseller. Jeg kjørte inn og var fremme i Oslo i halv 10-tiden, og ble møtt av en blid gjeng, flotte klær, god mat OG en valp! Herregud <3 Vi fikk muligheten til å gå rundt og kikke på vår og sommerkolleksjonene til alle Bestseller-merkene; både Vero Moda, Only, Vila, Object, Pieces, Selected Femme osv. Det føles litt rart å se på sommerklær i oktober, men jeg lover dere – det er bare til å glede seg. Vi snakker pastellfarger, stilige sett, paljetter, blonder, kimonoer i ulike varianter, masse fint! Jeg tok selvfølgelig bilder også. Og kvaliteten virker utrolig god. Jeg ble i alle fall veldig imponert. Bare se selv:

bestseller2 bestseller3 bestseller4 bestseller11 bestseller10 bestseller15

Selvfølgelig fant jeg noen favoritter blant alt sammen. Den jakken med paljettene på MÅ jeg bare ha. Alle varene kommer i butikk i løpet av mars/april/mai så det er bareå følge med!

bestseller8bestseller9 bestseller7 bestseller6 bestseller16 bestseller12 bestseller18 bestseller19Sa noen verdens kuleste regnjakke?

bestseller20 bestseller14 bestseller5

Og for å toppe det hele var jeg så heldig å få med goodiebag hjem. Det er alltid stas :D

bestseller13

Hva synes dere? Hvilke av plaggene likte dere best?