Hei dere! Forrige helg var jeg jo i London med tre venninner, og vet dere hva? Jeg tok ikke et eneste bilde! Vi var der fra lørdag morgen til mandag ettermiddag/kveld, så alt gikk i ett hele tiden. Jeg glemte det rett og slett bort. Jaja, jeg har i det minste tatt bilder av noen av tingene jeg kjøpte.

Hadde på forhånd skrevet en handleliste og jeg fikk kjøpt en god del av det jeg hadde planlagt å kjøpe, så jeg var fornøyd! Jeg endte opp med hele fire kjoler, skinnbukse og en kjempedeilig strikkagenser fra H&M, litt ny sminke, duftlys fra Voluspa, julepysj (haha), en deilig cardigan og to t-skjorter fra Primark og en haug med Body Shop-produkter. Også måtte vi selvfølgelig innom Victoria’s Secret da <3

innkjøp334 innkjøp335 innkjøp336 innkjøp337 innkjøp338 innkjøp339 innkjøp340 innkjøp341 innkjøp342 innkjøp343

Vi var innom New Look og der hadde de så utrolig mange fine kjoler! Jeg endte opp med tre stykk, og to av de ser dere her. Jeg elsker den dere ser to bilder av og hadde på meg denne på søndag da vi spiste på Hakkasan. I ettertid har jeg funnet ut at den kan brukes begge veier også så det er jo ganske kult. I butikken var den vist med dyp rygg og det var slik jeg brukte den selv på søndagen, men da jeg kom hjem prøvde jeg den andre veien og det var også veldig stilig. Og enda bedre – ingen av kjolene kostet mer enn 150/200 kroner. Da vi flyttet tok jeg en skikkelig opprydding i klesskapet og jeg tok en ny i sommer, noe som resulterte i veldig få kjoler igjen i skapet, så kjoler trengte jeg faktisk.

Kjøpte som sagt noen flere ting så jeg får se om jeg får tatt bilder av de senere :) Det blir jo så fort mørkt om dagen så det å ta bilder er så vanskelig, men jeg skal prøve!

Hva synes dere om innkjøpene? :)