Først og fremst så må jeg bare si tusen takk til de av dere som har nominert meg til Vixen Blog Awards! Fikk en mail om det i går og det var en veldig hyggelig overraskelse midt i eksamenlesingen. Min blogg er noe jeg driver med på hobbybasis, og jeg regner ikke med at den lille bloggen min ville blitt en finalist, men jeg ville uansett si tusen takk for at dere tenkte på meg da dere skulle nominere noen. Det var utrolig hyggelig gjort og det gjorde virkelig dagen min! :)

jul42

Bilde fra julen i fjor

Som dere sikkert har fått med dere nå så elsker jeg julen. Denne uken har det dukket opp mer og mer julebelysning i vinduene og på verandaene til alle i nabolaget, og det er bare så koselig! Vi har også et stort juletre utenfor, noe jeg selvfølgelig synes er veldig stas. Haha, rart hvordan man brått blir som et lite barn igjen når julen nærmer seg. Tenk at det er første søndag i advent allerede. Denne høsten har gått så utrolig fort!

I år har jeg faktisk planlagt en liten adventskalender til dere. Det er ikke barebare å få til en kalender med ny luke hver dag, og siden dette er første gang jeg gjør noe sånt på bloggen, så tenkte jeg å starte med en luke hver søndag i advent. Høres det greit ut? Jeg synes hvertfall det er utrolig gøy, haha. Å gi bort gaver er noe av det beste jeg vet.

blogg18

Den første giveawayen er i samarbeid med Case App (annonselenke) hvor man kan designe egne deksler og skins til mobiler og Mac. Jeg har fått lov til å dele ut et deksel/skins til en av leserne mine. Vinneren får selvfølgelig designe det selv :) Det er jo også den perfekte julegave til den som har alt!

Reglene er veldig enkle:

Følg bloggen på Bloglovin’ og Facebook, og legg igjen en kommentar under dette innlegget (husk mailadresse). Linken til begge deler finner dere også øverst i menylinjen. Ekstra vinnersjanser for de som deler innlegget videre på Facebook :) Fint hvis dere nevner det i kommentaren hvis dere har gjort det.

Jeg trekker vinneren på fredag, altså 5. desember. Håper mange har lyst til å delta, og ha en fin første advent videre <3