JulBilder fra WeHeartIt

Hei på dere! I går var jeg på julegaveshopping i et par timer, så nå er denne jenta hvertfall i julesteming (har forståvidt vært i julemodus siden oktober). Når det kommer til julegaver prøver jeg alltid å bruke tid på å velge ut en gave som passer spesielt til hver enkelt person, og legge litt i det. Noe av det kjipeste jeg vet er å bare kjøpe noe for å kjøpe noe, uten at det ligger noe tanke bak gaven. Det krever kanskje litt ekstra tid og energi, men det er så verdt det, spør du meg! Noen som er enige?

Den morsomste gaven jeg har gitt bort må være julegaven jeg ga til mamma for tre år siden. Jeg visste at hun ønsket seg en liten veske som hun kunne ha med seg hver dag. Etter mye leting endte jeg til slutt opp på eBay hvor jeg fant en liten Michael Kors-veske, helt perfekt for mamma. Helt ny med prislappen fremdeles på, men for å kapre den måtte jeg sitte oppe til langt på natt for å være med på budrunden. Heldigvis vant jeg (og gjorde et skikkelig kupp i tillegg)! Så reiste jeg til London på juleshopping og gikk innom Michael Kors for å pent be om en pose til mamma, noe jeg fikk, og på julaften la jeg vesken i posen og satt på en stor, rød sløfe og ga henne den helt til slutt etter at alle de andre gavene var pakket opp. Gjett om hun ble overrasket! Vesken bruker hun fremdeles, så det er jo litt stas. Kanskje ikke det mest spennende juleminnet i historien, men jeg synes det var så koselig i og med at hun ble så fornøyd <3

jul13

Mens jeg er her vil jeg tipse dere om en morsom konkurranse Expedia har nå i desember. Konkurransen er veldig enkel – det eneste du må gjøre for å delta er å dele et juleminne på bloggen din, eller direkte på mail til Expedia. Dersom du skriver et innlegg på bloggen din er du også nødt til å sende inn en mail og gi dem link til innlegget for å være med i trekningen. Det kan være alt fra morsom hendelse på et julebord, en fin juletradisjon familien deres har, eller kanskje du har pakket opp en pinlig pakke foran hele familien? Her er det kun fantastien som setter grenser :) Juleminnene blir delt på Expedia sin Facebookside og blogg, og det innlegget som får flest stemmer på Expedia-bolggen vinner et hotellgavekort på 5000 kroner! Høres ikke det herlig ut? Vinneren trekkes 19. desember så det er om å gjøre å samle flest stemmer innen da. Trykk her for å lese mer om konkurransen. Hittil er det få bidrag så vinnersjansene er ganske gode – meld dere på da vel! Hvem vil vel ikke vinne et gavekort rett før jul? <3

Lykke til!

I samarbeid med Expedia.