Hjelp, jeg glemte det nesten helt bort i dag! Eksamensstresset ødelegger hodet mitt helt, men det er ingen unnskyldning. Jeg må rett og slett bli flinkere til å planlegge :) Anyway, over til luke nummer to i adventskalenderen:

Kalender2

Denne ukens premie er en stilig jakke fra Vila <3 Her er den forresten brettet opp på ermene. La ikke merke til det før etter at bildene var tatt, men den har altså dette mønsteret over hele.

For å delta i denne ukens giveaway er å legge igjen en kommentar hvor du forteller hva du helst liker å lese om her på bloggen, og kom gjerne med noen tips hvis du har det :) Husk å legge igjen mailadressen din. I og med at dette innlegget kommer ut så sent så trekker jeg ikke vinneren før på søndag, altså samtidig som neste luke i kalenderen åpnes. Håper dere har lyst til å bli med!