Jeg fikk noen tilbakemeldinger på forrige innlegg om at dere synes det var gøy med slike innlegg, så da kjører jeg på med mine veskeønsker akkurat nå. Jeg føler ikke at disse ønskelistene endrer seg så mye egentlig, men noen små endringer blir det jo og det siste året har jeg blitt mer og mer opptatt av at veskene mine skal være praktiske. Selv om jeg er veldig glad i de veskene jeg har, så er det et fåtall som faktisk blir brukt, nettopp fordi de andre er upraktiske, og noen passer bare ikke helt til mitt bruk. Nå vil jeg at de skal være litt mindre, og de må ha lang skulderstropp. Givenchy Antigona’en har verken lang skulderstropp eller er liten, men måtte ha den med likevel fordi den er så lekker. Kom på i ettertid at jeg glemte Givenchy Obsedia i sort – den er også SÅ fin. Ja, takk til begge!

Wishlist 10

1. Givenchy Antigona 2. 3.1 Philip Lim small Ryder 3. Saint Laurent Monogramme shoulder bag 4. Alexander Wang Rockie 5. Proenza Schouler PS11 6. Mulberry small Del Rey

Åh, jeg savner fremdeles Proenza Schouler-vesken min. Håper virkelig jeg kan kjøpe den snart igjen. Planen min var å selge blant annet Miu Miu bow-vesken min, men det er veldig lite interesse for den på Finn. Kanskje på tide å skifte ut noe annet i samlingen i stedet? :) I så fall deler jeg det nok på bloggen.

Hvilke vesker har dere på ønskelisten akkurat nå? Noen dere likte?