Tredje søndag i advent allerede – nå er det ikke lenge igjen til julaften! Har dere hatt en fin helg? Det har i alle fall jeg :) På fredag var jeg på Ikea med foreldrene mine og kjøpte et skap til å ha på rommet, noe jeg bare måtte ha. I det siste har det nemlig vært helt krise på rommet mitt; totalt kaos her med skolebøker overalt som jeg ikke hadde noe sted til. Nå som jeg har det nye skapet har jeg endelig fått ryddet opp, og det er så deilig. Ellers har jeg vært sammen med ei venninne og blant annet laget sunn julebakst (overraskende godt!) og handlet inn litt julegaver :)

Siden det er søndag er det på tide å trekke vinneren av den andre luken i adventskalenderen, og denne gangen ble det Ann-Kristin! Jeg har sendt deg mail. Premien i luke nummer 3 ser dere under her; Barry M Showgirl Extra Volume mascara og hårskum fra Redken.

Kalender3

For å være med i ukens konkurranse er dere nødt til å følge meg på Instagram: @karolineantonsen1 og legge igjen en kommentar på dette innlegget. Hint hint: dette kan også lønne seg fordi neste ukes konkurranse også blir en Instagramkonkurranse :D Håper dere har lyst til å bli med denne uken også! Vinneren trekkes om en uke.