Tenk at det bare er en uke igjen til julaften! De siste dagene har gått til juleforberedelser; innkjøp av de siste julegavene, julebakst og pynting. For to dager siden satt jeg meg ned og pakket inn alle julegavene. Jeg har en egen liten tradisjon hvor jeg alltid sitter på gulvet på rommet mitt og pakker inn alle gavene mens jeg hører på julemusikk. I år ble dog julemusikken byttet ut med episoder av The Vampire Diaries, haha. Jeg har fått skikkelig hekta på den serien (velkommen etter, liksom). Jeg har snart sett ferdig sesong 1 allerede.

I år ble jeg ganske fornøyd med innpakkingen. Det er lov til å skryte litt av seg selv, er det ikke? Haha. Jeg tok noen bilder til dere :) Jeg brukte forresten evigheter på å finne pent gavepapir. Hvem skulle tro at jeg måtte på Rema 1000 for å finne det?

jul46 jul47 jul48 jul49 jul50

Hvordan ligger dere an med juleforberedelsene?