Hurra, nå er det bare 3 dager igjen, dere! Først og fremst vil jeg gratulere Silje som vinneren av luke nr. 3 i adventskalenderen. Jeg har sendt deg en mail <3

Som jeg nevnte forrige uke vil den fjerde luken være en Instagramkonkurranse, så jeg håper dere har lyst til å bli med. Deler av ukens premie er faktisk fra alle jenters favorittbutikk (tør jeg påstå) – Victoria’s Secret! Dere kan vinne to lipglosser derfra i fargen Taffy Go Lucky og Pink Goes Pop, pluss en singlett fra Object.

Kalender4 Kalender4a

Slik gjør dere for å være med i konkurransen:
– Følg Instagramkontoen min: @karolineantonsen1
– Del bildet jeg legger ut i kveld med (det samme bildet som jeg har brukt i dette blogginnlegget), tag meg og bruk hashtagen #fashiondeliriumgiveaway sånn at jeg kan se at dere er med <3

Håper flere har lyst til å være med denne uken. Det var litt lite respons på forrige konkurranse, og jeg håper ikke det var fordi jeg knyttet den opp mot Instagram. Gi meg gjerne en liten tilbakemelding i kommentarfeltet :)