jul51 jul52 jul53 jul54

Lørdagen ble brukt til å gjøre i stand til jul her hjemme. Selv om jeg ikke har plass til så veldig mye pynt på rommet, må jeg alltid ha noe pent på bordet i tillegg til julekuler i vinduene. I fjor fylte jeg Kähler-vasen min med greiner utenfra og pyntet dem med julekuler, men i år ville jeg gjøre noe litt annet. Glasskuppelen kjøpte jeg i sommer, og planen min var å ha en av de hodeskallene fra Kremmerhuset under, men den var akkurat ikke stor nok til det, så jeg har ikke helt visst hva jeg skulle gjøre med den før nå. Den passet jo perfekt til å ha julepynt inni! Her har jeg bare lagt litt bomull på fatet og fylt glasskuppelen med diverse julekuler vi hadde til overs, kongler utenfra og glitterkongler fra Mester Grønn. En enkel måte å pynte på! Er ikke glitterkonglene fine forresten? Av og til kommer jeg over julepynt som jeg tenker at jeg bare MÅ ha til den dagen jeg kan pynte min egen leilighet til jul, og disse konglene var en sånn ting. Kanskje ikke det første jeg vil trenge den dagen jeg skal flytte, men jeg kjøpte dem likevel, haha. Typisk meg å starte med detaljene. På toppen henger et armbånd jeg kjøpte på Kreta i sommer. Siden det har et snøfnugg på seg synes jeg det passet fint der <3

Hvis noen skulle lure så er glasskuppelen fra Åhléns, telysholderen i kobber fra H&M Home, telysholder i sølv fra Kid og fatet fra Kremmerhuset.