I år feiret vi for første gang julaften hos oss etter at vi solgte huset. Det føltes helt ærlig litt rart. På samme måte som med alle andre tradisjoner så er de litt annerledes etter at vi flyttet, men det gikk ganske fint likevel :) Vi fikk besøk av broren min, kjæresten hans og besteforeldrene mine og koste oss med ribbe, som er den faste julematen hos oss, og gaveåpning. Vi deler alltid ut gavene først og åpner en og en sånn at vi kan se hva alle får. Mye koseligere på den måten, synes jeg. I år som i fjor ønsket jeg meg forskjellige interiørting og kjøkkenutstyr som jeg trenger når jeg skal flytte for meg selv. Nå føler jeg at jeg har fått samlet opp ganske mye sånn at jeg har mye av det mest nødvendige til den dagen kommer :) Jeg gleder meg sånn! Jeg fikk også et armbånd, fleecegenser, joggebukse og treningsmatte blant annet. Hvis dere ønsker det så kan jeg ta bilder av det jeg fikk, men først tenkte jeg å dele noen bilder fra min jul.

jul55 jul56 jul57 jul58 jul59 jul60 jul61 jul62

Håper dere også hadde en kjempefin julefeiring, og fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere fikk <3