Som jeg skrev i forrige innlegg var 2014 et litt tungt år for meg, men det betyr selvfølgelig ikke at jeg bare hadde nedturer. I år føler jeg at jeg har vokst veldig mye og lært mye om meg selv.. Litt rart det der. Før skjedde liksom sånne ting uten at jeg tenkte noe særlig over det, men nå føler jeg meg mye mer bevisst på forandringene, hvis det gir mening? Haha, okei, jeg skal ikke rote meg helt bort her. I dette innlegget tenkte jeg å oppsummere mitt år på samme måte som jeg gjorde i fjor (det innlegget finner dere her) :)

Årets favorittantrekk

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har postet mange antrekksbilder i år, men hvis jeg skal velge et så må det bli dette:

antrekk420

Årets beste opplevelse

Jeg setter veldig pris på de turene jeg får dra på i løpet av året. I fjor ble det tur til både Spania, Kreta, London og Gøteborg, men hvis jeg skal velge en tur i år så må det bli Kreta-turen Annette og jeg dro på i juni. Vi reise med Ving og bodde på et barnefritt hotell (haha, bestemødrene på tur) og vi hadde det helt fantastisk! Vi er som vanlig tidlig ute og planlegger allerede neste tur til sommeren. To uker med sol og bading passer meg helt perfekt.

Noe jeg kanskje ikke har nevnt for dere er at jeg har vært allergisk mot nesten alle pelsdyr fra jeg var liten. Jeg ELSKER dyr så dette har alltid plaget meg veldig, men nå har jeg derimot begynt på allergivaksiner, og de funker! Vet ikke helt om det passer under denne overskriften, men det oppleves i alle fall som en stor seier for meg å endelig kunne være i nærheten av både hunder og katter uten å få pustevansker og rennende øyne. Jo, og sist, men ikke minst så må jeg nevne da jeg fikk vite at jeg fikk A på en vanskelig eksamen som jeg virkelig trodde gikk rett vest. DA ble jeg glad!

Årets beste kjøp

Nå holdt jeg på å si at jeg egentlig ikke har kjøpt noe spesielt i år, men når jeg blar tilbake i arkivet så dukket det opp noen ting likevel. Jeg er også veldig glad i den IRO-jakken jeg har på meg i antrekksbildet over her, som jeg var så heldig å finne på salg i sommer.

innkjøp325Alexander Wang Gabi boots

innkjøp320IRO Efia skinnjakke

innkjøp315Acne Raya short. Denne bruker jeg nesten hver dag <3

innkjøp296Paljettskjørt fra Zara

innkjøp298Blazer fra Zara. Kjøpte den også i militærgrønn – elsker dem!

Hva er deres beste opplevelser og/eller kjøp fra 2014? :)