antrekk442

Blazer Zara jeans Gina Tricot veske Mulberry sko Alexander Wang klokke Michael Kors

antrekk443

Nytt år, ny sveis! Nå var jeg så lei av det lange håret som hele tiden var i veien, og siden dette er året for forandringer så bestilte jeg likesågodt en frisørtime. Hva synes dere? Jeg er i alle fall veldig fornøyd. Følte også at det var på tide med antrekksbilder. For å være helt ærlig så blir det sjeldent antrekksposter fordi jeg hele tiden føler at jeg går med det samme, eller at det ikke er spennende nok. Det er også sjeldent jeg har noen som kan ta bilder for meg så derfor blir det sånn. Men jeg vil i alle fall prøve å legge ut antrekksbilder litt oftere når jeg har muligheten til det.

Dette er altså gårsdagens antrekk. Da var jeg en tur ute for å kjøpe glass til en serie jeg samler på. Kitch’n hadde nemlig tilbud på dem denne uken, og heldigvis hadde de flere igjen. Synes forresten dere det er gøy å lese om sånt? Jeg samler nå på ganske mye forskjellig til den fremtidige leiligheten min, så jeg lurte litt på om jeg skulle lage et innlegg om det. Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg deres mening :)

Håper dere har hatt en fin helg!