1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg snaaart 28. Herregud, skummelt å tenke på.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? I dag har jeg kun vært hjemme, så ingen andre enn meg selv.

3. Hvor høy er du? Sist jeg målte meg var jeg 161 cm! Veldig stolt av det, haha. Jeg har nemlig irritert meg over å ikke ha rundet 160 engang, men jeg må ha vokst litt siden sist jeg målte meg.

4. Hvilken film så du sist? The Theory of Everything. Filmen om Stephen Hawking.

5. Hvem ringte du sist? Kristine.

6. Hvem ringte deg sist? Kristine :)

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? «Kjører nuh :)».

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Helt klart sms. Med årene har jeg fått litt telefonangst, og jeg tar for eksempel aldri telefonen hvis et ukjent nummer ringer. Jeg er heller ikke så glad i å ringe. Altså til venninner er greit, men så fort det er noe mer formelt så får jeg litt angst. Har jeg muligheten til å avtale noe på sms eller mail så gjør jeg heller det.

9. Hva er ditt favorittsted? Hjemme, på stranda eller Selfridges/Barney’s!

miami11

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Fly, tror jeg. Ikke på grunn av flyskrekk, for det har jeg ikke, men kroppen min reagerer ofte dårlig på å fly. Og jeg får litt noia av å sitte på en så liten plass. Ellers er jeg ikke så veldig fan av tannlegen.

11. Når så du moren din sist? Hmm, tre uker siden. I alle fall in person. Vi Skypet i går kveld.

12. Hvilken øyefarge har du? Blå!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Det må bli En stjerne skinner i natt. Den er så fin <3

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift, og har vært det i snart 30 år faktisk!

15. Når våknet du i dag? Haha, aaltfor seint. Døgnrytmen er ikke helt god.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg snart 33 og da håper jeg at jeg har en spennende jobb jeg trives i, at jeg har funnet drømmemannen og har to barn. Jo, også håper jeg at vi har bygget et fint hus her i Fredrikstad.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg tror aldri jeg hadde en spesiell ting som skremte meg, men heller tanken på ting som kunne skje. Jeg ble oftere skremt av lyder og innbilte meg ofte at det var noen andre i huset.

Bilde 62    midtsommer 1995

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Er sjeldent innom YouTube.

19. Hva er din beste egenskap?  Det tror jeg må være at jeg er lojal, gavmild og ærlig.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er ganske sta og liker å gjøre ting på min måte. Jeg er også veldig til å bekymre meg og overtenke ting, og har vanskelig for å gi slipp på ting jeg irriterer meg veldig over. Det skulle jeg gjerne vært foruten av og til.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i truse.

22. Hvor mange puter har du i sengen? To.

24. Hva er det rareste du har spist? Hmm, jeg kan ikke huske at jeg har spist noe som er spesielt rart.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar :) Macbook Pro. Den er nå litt over 3 år gammel, og jeg begynner å bli redd for at den skal ta kvelden snart, haha. Av og til er jeg sikkert på at den skal overopphete, og den har begynt å henge seg opp av og til. Hjelp.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker og gjerne tøfler. Jeg fryser ofte på føttene.

26. Hva hører du på akkurat nå? Vinden ute.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg elsker sorbet <3 Ellers liker jeg veldig godt Sjokolatte-isen med vanilje og sjokoladebiter. Og Lollipop-is! Haha, ja, jeg er glad i is.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Pavlova, panna cotta og brownies. Og mamma sin appelsinkake.

antrekk345

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vant et gavekort på 1000kr hos Bianco en gang.

30. Liker du kaffe? Nei.

31. Hva drikker du helst til frokost? Som regel vann. Eller smoothie <3

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Hmm, kanskje sosiologilæreren min. Rett og slett fordi han var så utrolig positiv, og viste at han hadde troen på alle sammen. I 3. klasse byttet jeg linje fra realfag til samfunnsfag, og synes overgangen fra realfag til typiske lesefag var litt vanskelig, så jeg fikk ikke helt til den første prøven vi hadde om man kan si det sånn. Jeg fikk 3- noe som var en skikkelig nedtur for meg, men han oppmuntret meg til å fortsette å lese, og i løpet av året gikk jeg fra 3- til 6-. Det skulle vært flere slike lærere!

33. Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke.

34.  Hva har du spist i dag? En kiwi, en plomme og 1,5 grovt rundstykke fra Meny med pålegg til frokost. Og skinkebiff med ris og salat til middag. Og en kanelbolle <3

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? John F. Kennedy og Adolf Hitler. At det kan finnes så mye ondt i noen er helt sprøtt å tenke på.

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? Mp3. Det er som regel den som står på i bilen før jeg kobler til Spotify’en i stedet.

antrekk291

37. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg, men ikke før om noen år.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk og noen ord på fransk. Jeg hadde fransk på skolen fra 8. til slutten av videregående, men jeg husker likevel veldig lite. Også velger jeg å tro at jeg kan svensk. Da jeg var mindre hadde vi campingvogn i Grebbestad i Sverige, og var det mye om sommeren. Da husker jeg at jeg synes det var flaut å snakke norsk med de svenske venninnene mine, så jeg snakket svensk. Nå vet ikke helt hvordan det står til med det, men jeg forstår det i alle fall godt.

39. Sover du på en spesiell side? Jeg må alltid sove på venstre side av sengen, hvertfall i min egen. Takler ikke å ligge presset inntil veggen :P

40. Foretrekker du havet eller basseng? Helt klart havet.

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser og mat.

newyork200

42. Eier du dyrebare smykker? Jeg fikk en ring av besteforeldrene mine til konfirmasjonen min som jeg er veldig glad i. Ellers bruker jeg ikke spesielt mye penger på smykker. Det dyreste smykket jeg har kjøpt er vel et Mulberry-armbånd jeg har.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Herregud, jeg er skikkelig tv-slave om dagen. Det er helt flaut. Nå følger jeg med på Pretty Little Liars og The Vampire Diaries på nettet, men på tv liker jeg What Not To Wear, Stalker, Boligjakten og Masterchef Australia blant annet. Og Ungkaren Australia! Haha, en blanding av alt mulig.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Det vet jeg ikke ennå. Det eneste jeg har planlagt hittil er å være sammen med Annette på lørdag. Vi skal teste ut Wok Market som har åpnet i byen og se film :)

45. Kan du stå på slalom? Haha, nei. Jeg har en mor som ikke er spesielt glad i snø og kulde, så jeg har faktisk aldri blitt tatt med på fjellet og heller aldri lært å stå på slalom. Nå er jeg litt for pinglete, om jeg skal være ærlig.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig og å vise at du bryr deg om de rundt deg. Jeg synes det er hyggelig å se når noen viser generelt høflighet og omtanke for andre, enten det bare er ved å åpne døren for noen, å smile til en fremmed på gata eller si hei til han som fyller på varer i matbutikken. De små tingene skal ikke undervurderes.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige ringelyden på iPhone. Men som regel har jeg den på lydløs.

nyttrom3

48. Fortell 3 ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. 1. Jeg er venstrehendt. 2. Jeg har aldri prøvd verken snus eller røyk. 3. Jeg er litt obsessed med Pretty Little Liars, og etter hver nye episode leser jeg kommentarene på Facebook-siden deres og på forskjellige blogger om teorier om hvem som er A, haha!

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Læreboken i finansiering og investering.

50. Er du sosial? Jeg vil tro at jeg er sånn middels sosial. Jeg er en skikkelig introvert og trives veldig godt i eget selskap, så jeg føler ikke så ofte at nå MÅ jeg være sammen med noen, men jeg sier også sjeldent nei hvis noen spør om å finne på noe. Det er bare hyggelig og gøy! Og selv om jeg trives alene så er jeg nesten alltid i kontakt med en eller annen på melding, messenger eller snapchat likevel. Haha, nå høres jeg helt asosial ut. Jeg elsker å være sammen med venninnene mine og har alltid kontakt med dem på en eller annen måte, men jeg er ikke den du treffer så ofte ute på byen om man kan si det på den måten :)