Husinspo 1

Pictures: SignePling, Bolia, Pinterest, Presangen, Jotun, Milla Boutique.

Hei dere! Jeg tenkte at det var på tide med et skikkelig interiørinnlegg. Som dere vet så har jeg fått litt dilla på det de siste to årene, og det dukker opp litt ting her og der på bloggen, men denne gangen har jeg satt sammen en kollasj med litt inspirasjon til hvordan jeg vil ha det i mitt fremtidige hjem <3 Altså ikke bare en og en ting, men mer i sammenheng på en måte. Haha, ga det mening for dere?

Jeg blir skikkelig glad av å se på denne kollasjen i alle fall for den får meg til å glede meg enda mer til jeg kan innrede mitt eget hjem. Nå føler jeg at jeg på en måte har fått et klart bilde av hvordan jeg vil ha det hjemme hos meg. Håper ikke det gjør meg gal? Det er kanskje ikke helt normalt å bestemme seg for kjøkken før man i det hele tatt har et sted å bo, men hva kan jeg si? Detaljer er veldig viktig for meg, haha. Jeg har forelsket meg helt i Mano-kjøkkene fra Kvik, så det er uten tvil drømmekjøkkenet. Bordet fra Bolia synes jeg også er utrolig stilig. Dyrt, men SÅ fint! Bare til å starte sparingen.

Hvis dere lurer på hvor noen av tingene er fra så er det bare til å legge igjen en kommentar :)