Hei dere! Har dere hatt en fin helg? Her slappes det av med ski på tv og blogglesing. Jeg lurer også på om jeg skal ta meg en tur ut. Det er jo så herlig vær i dag så jeg får litt dårlig samvittighet for å sitte inne. Forresten, har dere lagt merke til at bloggen har blitt oppdatert hver dag denne uken (okei, siden onsdag da)? Jeg har nemlig bestemt meg for å satse litt mer på bloggen fremover og bruke mer tid på den. Det har vært ganske stille her inne i det siste, men jeg håper dere fremdeles er med :D

Men over til det jeg egentlig ville blogge om i dag – innkjøp. Jeg har ikke kjøpt så veldig mye klær i det siste, men litt blir det jo i blant. Disse tingene kjøpte jeg for et par uker siden da jeg var i Sverige med Annette og de har allerede blitt brukt mye.

innkjøp345 innkjøp347

Hva synes dere?