blogg19 blogg21 blogg22Sånn her har altså min dag vært! Veldig rolig. Sovemønsteret mitt er helt snudd på hodet om dagen, så jeg følte meg helt utenfor da jeg plutselig skulle stå opp kvart over syv i dag. Jeg har dog fått vært hos fysioterapeuten, handlet inn litt mat og vært en tur i byen, så jeg sier meg fornøyd med det. Nå rusler jeg rundt her hjemme i den nye pysjen min og tenkte å få unnagjort litt skolearbeid før leggetid. Er den ikke søt forresten? Jeg bor i denne om dagen. Den er forresten fra Cubus hvis noen skulle lure på det.

I dag var jeg også innom en søt liten butikk her i byen som heter Choco Loco. De lager og selger både kaker, makroner og sjokolade, og jeg har vært veldig nysgjerrig på makronene deres så jeg bestemte meg for å gå innom når jeg først var i byen. Jeg kjøpte med to makroner med hvit sjokolade og jordbær hjem, og de var så gode! Jeg har hatt skikkelig cravings etter makroner i en liten evighet nå, og endelig fant jeg noen som solgte det <3