karoline54karoline54

Hei dere! I går rakk jeg ikke å oppdatere bloggen – tiden strakk rett og slett ikke til. Jeg sov litt for lenge og jeg skulle i bursdag på kvelden, og før det måtte jeg kjøpe gave, handle litt, pakke og ordne meg før jeg dro til Kristine hvor jeg overnattet til i dag. Jeg ordnet meg ferdig hos henne og så dro vi videre i bursdag. Jeg hadde det så hyggelig hele kvelden og det var gøy å se igjen venninner som jeg ikke har sett på en stund. Selv om vi «absolutt ikke» skulle på byen, så endte vi nå opp der likevel, haha. Er det ikke typisk? Over her ser dere litt av antrekket mitt fra gårsdagen. Jeg hadde på en glitterkjole fra H&M med litt åpen rygg. Den er veldig fin, synes jeg, men litt på den korte siden så jeg følte at jeg måtte passe på kjolen hele kvelden. Jaja, det skal ikke være lett med disse kjolene.

I dag er derimot formen helt elendig. Våknet hos Kristine med dundrende hodepine og vi lå på sofaen til langt utpå ettermiddagen og så på tremila på tv. Jeg måtte en tur ut for å hente foreldrene mine på flybussen, men det holdt for meg. Nå er planen å se på serier resten av kvelden og lade opp til i morgen sånn at jeg kanskje orker å gjøre litt skolearbeid. Ha en fin kveld videre!