blogg25

· Ray-Ban Wayfarer solbriller ·
· Marc by Marc Jacobs turnlock lommebok ·
· «Utrolig» salve/leppomade ·
· The Body Shop Hemp hand protector ·
· iPhone 5 ·
· Chanel Rouge Coco Shine leppestift #69 Flirt ·
· Nøkler ·

Nå er det ganske lenge siden jeg har hatt en ‘what’s in my bag’-post så tenkte det var på tide. Sånne ting endrer seg jo med tiden. Her ser dere i alle fall hva som finnes i vesken min nå om dagen :) Denne salven ble jeg tipset om av ei venninne som hadde bestilt den selv, og nå har jeg den med hvor enn jeg går. Den hjelper både på tørr hud og såre lepper. Selv bruker jeg den som en leppomade. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg var ganske skeptisk til denne, men jeg opplever i alle fall at den holder bedre enn for eksempel Mentholatum som jeg brukte før, og da er jeg fornøyd! Dere kan lese mer om den og bestille den HER.