Hei dere! Det har vært litt stille her inne denne uka fordi jeg har stresset med en innlevering i finansiering, men nå er den endelig levert så nå er jeg tilbake. Føler at jeg har så få idéer til blogginnlegg om dagen, så hvis dere har noen ønsker og forslag så bare legg igjen en kommentar. Da blir jeg glad :)

I dag knipset jeg noen bilder av det lille «kontoret» mitt. Da vi flyttet hit vi bor nå var jeg veldig sikker på at jeg ville ha et skrivebord på rommet. Dette var noe jeg savnet der vi bodde før og det endte som regel med at ting lå strødd utover stuebordet, eller at jeg måtte jobbe fra sengen, og det funker sjeldent i lengden. Det er ikke så stort her, men jeg fant til slutt en løsning jeg trives med. En av favorittingene mine er denne lampen. Haha, synes den er så kul!

rom7 rom8 rom9 rom10 rom11