Så at Marthe Borge postet et slikt innlegg i dag, og jeg synes det var gøy å lese, så da tenkte jeg å prøve det samme og se hva dere synes. I utgangspunktet var planen min å begynne med Snapchat-innlegg, men jeg fant raskt ut at det ville bli vanskelig da mobilen min ikke fungerer utenfor huset omtrent. Den går tom for strøm med en gang, og jeg må i alle fall ikke prøve å åpne Snapchat mens jeg er ute for da skrur den seg av. Haha, at det går an. Jeg må virkelig få byttet batteri på den greia, før det klikker for meg. Men ja, da skjønner dere kanskje at det blir vanskelig med ‘Snapchat lately’.

Ukens opptur: Jeg fikk ny jobb på tirsdag! Jeg hadde første opplæringsdag allerede i helgen, og jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang.

Ukens nedtur: Hmm.. Kommer ikke på en spesiell hendelse, men jeg har følt meg ganske tom for energi i det siste, og tom for idéer når det gjelder bloggen, så det må kanskje bli ukas nedtur.

IMG_3442.JPG IMG_3442.JPG

Ukens sang: Ariana Grande – One Last Time. Denne går på repeat om dagen.

Ukens cravings: Sunniva granola med jordbær! Har dere smakt den? Den er SÅ god.

Ukens innkjøp: Kjøpte ei ny bukse på H&M på fredag. Den dukker sikkert opp i et antrekksbilde om ikke så lenge. Og ny eyeliner fra Maybelline.

sminke18