Denne uka har jeg har skikkelig hekta på YouTube-videoer, noe som er litt morsomt siden jeg bare for en liten stund tilbake skrev her på bloggen at jeg sjeldent er innom YouTube. Jeg har i alle fall blitt litt avhengig og har allerede begynt å subscribe på flere kanaler, noe som er farlig for meg. Jeg kan bli sittende i timesvis og klikke videre på nye videoer hele tiden, haha. Men jeg tenkte at i dag, siden det er søndag, så er det lov.

De gøyeste videoen, synes jeg, er kanskje ikke så overraskende veskevideoer. Det kryr av videoer på YouTube av folk som viser frem veskesamlingene sine, og ja, jeg elsker å se på sånt. Andre ting jeg synes er gøy er shopping haul-videoer og room tour-videoer, og i dag tenkte jeg at jeg kunne dele noen videoer jeg likte veldig godt med dere! :) Men jeg advarer dere – noen av disse jentene har mange morsomme videoer og det kan hende du blir sittende i evigheter og se på alle videoene deres. Okei, here goes.

Håper dere liker innelegget og hvis dere har noen tips til andre jeg kan følge på YouTube, legg gjerne igjen en kommentar! <3