Ukens opptur: Annette og jeg bestilte billetter til The Script. Konserten er i morgen allerede, og jeg gleder meg sånn! <3

Ukens nedtur: Jeg venter FREMDELES på en eksamensdato. Denne ventingen gjør meg faktisk helt gal, fordi jeg så gjerne vil begynne å planlegge sommerferien litt, men det går altså ikke på grunn av denne ene tingen. Jeg hater å vente på sånne ting :P

kypros3

Ukens sang: Rihanna – What Now.

Ukens cravings: Jeg har hatt så lyst på viltgryte til middag hele uka, og i går ble det endelig det. Hurra! Og sånn ellers er jeg i skikkelig handlehumør om dagen og ønskelisten min føles uendelig lang, haha. Aller mest ønsker jeg meg en ny mobil.

Ukens innkjøp: Et av mine siste kjøp så dere i gårsdagens innlegg, nemlig de mønstrete buksene. Litt synd at de allerede har utvidet seg en del, så den er litt for stor. Jo, også har jeg kjøpt et par ting jeg sparer på til jeg skal flytte, blant annet jubileumskniven fra Global. Denne knivserien står på ønskelisten min, og Kitch’n hadde kundeklubbtilbud på denne, så da måtte jeg nesten slå til.